close
18 Οκτ 2006 245
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 18/10/2006
Αρ. Πρωτ.: 505
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062985
website: www.poyef.gr
e-mail: [email protected]
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τον κανονισμό Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ. και την σχολή δοκίμων Εξ. Φρουρών.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

Η διοίκηση της ομοσπονδίας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσει μια σειρά από εξελίξεις στις συνδικαλιστικές μας διεκδικήσεις.
Συγκεκριμένα:

- Κανονισμός Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ.
Το Προεδρικό Διάταγμα "Κανονισμού Υ.Ε.Φ.Κ.Κ." δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, κωδικοποιήθηκε και πλέον θα το επικαλείστε ως Π.Δ. 215/06. Με την παρούσα αλληλογραφία σας αποστέλλεται και ένα φωτοαντίγραφο του Π.Δ. 215/06, ενώ παράλληλα τυπώνονται 1500 αντίτυπα, σε μορφή βιβλίου, ένα για κάθε φυσικό μέλος της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. Επίσης, στις επόμενες ημέρες θα οργανωθεί συμβούλιο προέδρων (θα κληθούν και οι αντιπρόεδροι) των σωματείων, ώστε να αναλυθεί ο κανονισμός και να απαντηθούν, τυχόν, ερωτήματα.

- Σχολή δοκίμων Εξωτερικών Φρουρών.
¼πως ήδη είναι γνωστό, η σχολή αναμενόταν ότι θα λειτουργήσει μετά την δημοσίευση του κανονισμού λειτουργίας (περίπου δέκα ημέρες μετά), καθώς η διάταξη σύστασης και λειτουργίας της σχολής συμπεριλαμβάνεται στον εν λόγω κανονισμό. Προγραμματίζεται, λοιπόν η έναρξη της σχολής για τις 24-25 Οκτωβρίου 2006. Η σχολή θα διαρκέσει περίπου οκτώ εβδομάδες, δηλαδή η φοίτηση θα έχει ολοκληρωθεί πριν τις εορτές των Χριστουγέννων.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ