close
30 Ιουν 2006 220
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 29/06/2006
Αρ. Πρωτ.:
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062985
website: www.poyef.gr
e-mail: [email protected]
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Κοινό ψηφοδέλτιο της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. για τα υπηρεσιακά συμβούλια.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

Οι εξωτερικοί φρουροί, από την αρχή της υπηρεσιακής τους πορείας στερήθηκαν το αυτονόητο, το δικαίωμα να αποφασίζουν για τον εαυτό τους! Οι αποφάσεις για τα πειθαρχικά, για τις μεταθέσεις, για τις αποσπάσεις για την εν γένει υπηρεσιακή τους κατάσταση αποφασίζονταν από ένα Υπηρεσιακό Συμβούλιο, στο οποίο οι εξωτερικοί φρουροί δεν είχαν καν δικαίωμα συμμετοχής (εκλογής).
Η αξίωση των Εξωτερικών Φρουρών για δικό μας Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αποτέλεσε διεκδίκηση της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. από ίδρυση της. Είναι ευρέως γνωστό, ότι το αίτημα αυτό συνάντησε πολλές αντιδράσεις καθώς έθιγε αυτονόητα συμφέροντα, αλλά εν τέλει ικανοποιήθηκε μετά από συστηματική διεκδίκηση και αγώνα της ομοσπονδίας.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης με εγκύκλιο του (64311 / 22-06-06), ενημερώνει τις υπηρεσίες για την ίδρυση ξεχωριστού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Εξωτερικών Φρουρών και ζητά από τους συναδέλφους να καταθέσουν τις τυχόν υποψηφιότητες τους έως τις 10/07/2006.

Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας σε συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα την κατάθεση Ενιαίου Ανεξάρτητου Συνδυασμού της Π.Ο.Υ.Ε.Φ., σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 3 του καταστατικού που προβλέπει ρητά "Η ομοσπονδία επιδιώκει την πραγματοποίηση των σκοπών της με την συμμετοχή, σε συλλογικά όργανα του Υπουργείου Δικαιοσύνης …". ¢λλωστε είναι γνωστό, ότι η ομοσπονδία έχει στο καταστατικό της διάταξη (που πλέον έχει επικυρωθεί και με δικαστική απόφαση), να διενεργούνται αρχαιρεσίες με ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Σκοπός και φιλοδοξία αυτής της κίνησης είναι, η ομοσπονδία να κατέλθει ενιαία και ανεξάρτητη στις αρχαιρεσίες, ώστε αδιαίρετη και ενισχυμένη να υπερασπίσει τα συμφέροντα των μελών της αλλά και να αποδείξει σ' όλους την ευρεία δυναμική και αποδοχή της στο σύνολο των συναδέλφων.
Υποψήφιος στον συνδυασμό, μπορεί να είναι όποιο φυσικό μέλος της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. το επιθυμεί, χωρίς καμία διάκριση ή περιορισμό, αρκεί να έχει μονιμοποιηθεί και να συμπληρώσει την επισυναπτόμενη αίτηση. Η αίτηση, πρέπει να αποσταλεί στα γραφεία της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. με courier ή συστημένη επιστολή μέχρι την Πέμπτη 06/07/2006.
Είμαστε βέβαιοι ότι και αυτή η συνδικαλιστική κίνηση θα τύχει της αναγνώρισης και της στήριξης όλων των συναδέλφων, εξωτερικών φρουρών.
Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας είναι αποφασισμένο να συνεχίσει να διεκδικεί , να κερδίζει και να προσφέρει για τον συνάδελφο.
Η συμμετοχή μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αποτελεί θεμελιώδη λίθο στην προσπάθεια αυτή.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ