close
25 Οκτ 2005 273
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 24/10/2005
Αρ. Πρωτ.:
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062982
Website: www.poyef.gr
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Διάθεση του περιοδικού ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ στα φυσικά μέλη της ομοσπονδίας.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι

'Oπως σας είναι ήδη γνωστό η ομοσπονδία αποφάσισε, δρομολόγησε και κατάφερε την έκδοση διμηνιαίου περιοδικού με την επωνυμία "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ". Το περιοδικό θα είναι εξήντα τεσσάρων (64) έγχρωμων σελίδων, θα περιλαμβάνει ποικίλη ύλη, η οποία όμως θα είναι σχετική και αλληλένδετη με την υπηρεσία και τον συνάδελφο.
Το σημαντικότερο όμως επίτευγμα έγκειται στο γεγονός ότι θα κυκλοφορεί σε χίλια τριακόσια (1300) αντίτυπα, ώστε να διανέμεται ένα (αντίτυπο) για κάθε φυσικό μέλος της ομοσπονδίας !! Επίσης το περιοδικό θα είναι εντελώς δωρεάν!!
Στην αποστολή του περιοδικού θα περιλαμβάνονται εκτός του αριθμού που αντιστοιχεί στα μέλη σας και επιπλέον δύο κομμάτια για τον διοικητή και τον διευθυντή κάθε υπηρεσίας.
Τα σωματεία θα παραλαμβάνουν το περιοδικό, είτε δια της αποστολής με μεταφορική εταιρία ή με λεωφορεία, είτε θα παραδίδονται από μέλη του διοικητικού συμβουλίου (όπου αυτό είναι εφικτό). Για την αρτιότερη οργάνωση της αποστολής και παραλαβής του περιοδικού, μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τις διοικήσεις των σωματείων.
Η "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ" θα κυκλοφορεί στα τέλη των ζυγών μηνών δηλαδή Οκτώβριος, Δεκέμβριος, Φεβρουάριος, κοκ. Το πρώτο τεύχος, αφορά το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του τρέχοντος μηνός.
Τέλος, επαναλαμβάνουμε την ότι τα σωματεία αλλά και κάθε συνάδελφος ξεχωριστά μπορεί (και πρέπει) να τροφοδοτεί το περιοδικό με θέματα, μελέτες, παρατηρήσεις, φωτογραφικό υλικό, κ.α. τα οποία θα τα αποστέλλει σε έντυπη ή σε ηλεκτρονική μορφή.



ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ