close
24 Φεβ 2005 239
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 23/02/2005
Αρ. Πρωτ.:
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062982
Website: www.poyef.gr
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Σύγκληση συμβουλίου προέδρων των πρωτοβάθμιων ενώσεων της Π.Ο.Υ.Ε.Φ.


Κύριε πρόεδρε,

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας συνεδρίασε στις 22/02/05 και εξέτασε την πορεία του νομοσχεδίου, που αφορά ζωτικά θέματα της Υπηρεσίας μας όπως, τον κανονισμό λειτουργίας, το υπηρεσιακό συμβούλιο, το δικαίωμα αγοράς ατομικού ιδιωτικού οπλισμού, την ιεραρχία, το δικαίωμα μετάταξης, την προκήρυξη προσλήψεων, κ.α.
Υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός και είναι διάχυτη η αντίληψη ότι το νομοσχέδιο έχει βαλτώσει, καθώς αισίως επήλθε η ημερομηνία που η ίδια πολιτική ηγεσία είχε υποδείξει ως καταληκτική, δηλαδή το τέλος Ιανουαρίου (σχετ 1 & 2).
Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την σύγκληση του συμβουλίου προέδρων (συμμετέχουν το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας και ο πρόεδρος κάθε πρωτοβάθμιας ένωσης) σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 19 παρ. 6).
Θεματολογία του συμβουλίου είναι "η πορεία του προαναφερθέντος νομοσχεδίου και ο προγραμματισμός - οργάνωση κινητοποιήσεων".
Η συνεδρίαση του συμβουλίου προέδρων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου, στην πόλη της Χαλκίδας. Ο τόπος και η ώρα συνεδρίασης, θα σας γνωστοποιηθεί τηλεφωνικά από τον Γ.Γ. της Ομοσπονδίας, κύριο Αγγελακούδη Απόστολο.
Επίσης, όσοι πρόεδροι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν την προηγούμενη ή την επομένη της συνεδρίασης να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον κύριο Αγγελακούδη Απ. (6942016263).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Σε περίπτωση που πρόεδρος ένωσης δηλώσει κώλυμα αντικαθίσταται από τον αντιπρόεδρο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Σύμφωνα με τον 1264/82 άρθρο 17, οι πρόεδροι, αντιπρόεδροι και γεν γραμματείς των πρωτοβαθμίων ενώσεων δικαιούνται έως τρεις (3) ημέρες συνδικαλιστικής άδειας.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ