close
18 Δεκ 2004 155
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 17/12/2004
Αρ. Πρωτ.: 240
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062982
Website: www.poyef.gr
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.


ΘΕΜΑ: Εκλογοαπολογιστικός λόγος του προέδρου της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. κ. Κωστίκα Γεωργίου.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ - ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ.
Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΟ ΕΤΩΝ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ.
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ.
ΠΙΣΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ.
ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ

 1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΔΥ - ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΑΠΟ 07/10/03 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ.
 2. Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΑΠΟ 13 ΣΕ 21 ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ 600 ΣΕ 1100.
 3. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ – ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ¹ ΤΟ Δ.Σ. ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ¹ Από ΟΠΟΙΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ.
 4. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛ¹ΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣ. ΚΡΑΤΗΣΗΣ ¹ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ.
 5. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ – ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΧΔΙΚ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10000 € ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΠΗΛΘΕ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.
 6. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝ ΟΧΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΗΔΗ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΑΜΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΚΕΙ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΛΑΡΙΣΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΥΛΩΝΑ) ¹ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΤΟΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ.
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ Της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ¹ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

 1. ΤΩΝ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ.
 2. ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΩΝ.
 3. ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.
 4. ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η/Υ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΟΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ. ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ.
 5. ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΔΗΛ. ΤΩΝ 34000 ΠΙΣΤΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
 6. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΗΣΣΟΝΟΣ ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 40% ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.


ΤΡΙΤΟ ΘΕΣΜΙΚΑ
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ Της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΗΡΘΑΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ¹ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΟΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ¹ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ¹ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ:

 1. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η Κ.Υ.Α. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ, ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΡΕΠΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΠΟΦ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΤΕ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
 2. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΚΥΑ ΕΠΙΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΚΥΑ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΗΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΕΡΑ ΠΕΝΘΗΜ. ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΕΠΟ ΧΩΡΙΣ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ Δ.Σ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ.
 3. ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΡΤΟΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΣΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΕΝΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΤΑΝ. ΗΔΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.
 4. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ. ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΕΣ ΕΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 2721/99, ΕΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ Π.Δ.
 5. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ

Α) ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
Β) ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΚ ΚΑΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ.
Γ) ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙΛΥΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ – ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕ, ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣ. ΚΡΑΤΗΣΗΣ. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ¹ ΑΛΛΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΛΩΒΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΚΡΙΤΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ- ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΣΠΙΤΙ» Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.
Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ . Η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΛΛΟΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΣΠΙΤΙ» Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΤΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ – ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ.
ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ Π.Δ. ΚΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. Π.Δ. ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ, Η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ – Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ – Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ Κ.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΑ Από Τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ Προς ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙ ΕΠΙΣΗΣ ΗΔΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 20/12/04 ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΥ ΣΕ 112€ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ.


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ¹ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ, ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ , ΚΟΙΝΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ