close
29 Μαι 2004 263
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 28/05/2004
Αρ. Πρωτ.:
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062982
Website: www.poyef.gr
ΠΡΟΣ: Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Δικαιοσύνης


ΘΕΜΑ: Υλικοτεχνική υποδομή Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ.


Κύριε Γενικέ,

'Oπως σας είναι ήδη γνωστό, στα πλαίσια ενίσχυσης της υπηρεσίας μας με μέσα και εξοπλισμό, είναι σε εξέλιξη οι διαγωνισμοί: α) ασυρμάτων βάσεως και οχημάτων, β) φορητών ασυρμάτων και γ) η μετεγκατάσταση κλιματιστικών από το κτίριο του ελεγκτικού συνεδρίου στις κατά τόπους φρουρές.
Δυστυχώς και οι τρεις, παραπάνω, διαγωνισμοί καθυστερούν επικίνδυνα σε βαθμό τέτοιο, ώστε να είναι ορατός ο κίνδυνος να μην έχουν ολοκληρωθεί και κατά συνέπεια να μην είναι σε υπηρεσιακή λειτουργία κατά την περίοδο των ολυμπιακών αγώνων.
Συγκεκριμένα:
  • Ο διαγωνισμός των ασυρμάτων βάσεως και οχημάτων, έχει βαλτώσει εδώ και ένα περίπου χρόνο, καθώς τα καταστήματα κράτησης δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες απόκτησης συχνότητας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ακόμα και σήμερα έντεκα (11) στα είκοσι έξι (26) καταστήματα κράτησης, δεν έχουν παραλάβει συχνότητες (Κομοτηνής, Λάρισας, Άμφισσας, Ιωαννίνων, Κω, Τρικάλων, Μαλανδρίνου, Αυλώνας, Ελεώνα Θηβών, Κασσάνδρας και Τίρυνθας).
  • Ο διαγωνισμός των φορητών ασυρμάτων, πέρα από το παραπάνω πρόβλημα της έλλειψης συχνοτήτων, έχει συμβατικό χρόνο παράδοσης έως την 23η Αυγούστου, δηλαδή κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
  • Στον διαγωνισμό της μετεγκατάστασης των κλιματιστικών, στις κατά τόπους φρουρές ακόμα δεν υπάρχει ανάδοχος, καθώς στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΘΕΜΙΣ δεν πάρθηκε απόφαση. Είναι προφανές ότι αν δεν επιλεχθεί άμεσα ο ανάδοχος του διαγωνισμού, δεν θα είναι δυνατό να εγκατασταθούν στις φρουρές πριν το θέρος, που όπως είναι αντιληπτό είναι το ζητούμενο.

  • Κύριε Γενικέ,

    'Oντας βέβαιοι για την κατανόηση του μείζονος αυτού προβλήματος και την θετική σας στάση για την άμεση επίλυση του, σας ευχαριστούμε.


    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΓΙΑ ΤΟ
    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    -Ο-
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ


    ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    -Ο-
    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


    ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ