close
7 Οκτ 2008 209
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Κορυδαλλός 06/10/2008
Αρ. Πρωτ.: 324
Γραφεία:
Σολωμού 2 Κορυδαλλός
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2104958388
2104958588
Διεύθυνση Αλληλογραφίας:
Ταχυδρομικό γραφείο 1
Ταχυδρομική θυρίδα 91520
Τ.Κ. 18101 Κορυδαλλός
website: www.poyef.gr
e-mail: [email protected]
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Αγωγές νεοδιόριστων, για την οικονομική αποζημίωση του διαστήματος μεταξύ σχολής και διορισμού.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

'Oπως, ήδη γνωρίζετε, η Ομοσπονδία μας ήδη με έγγραφα της (123/10-04-08 & 124/11-04-08) έθεσε στην πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία, το ζήτημα αποζημίωσης των νεοδιόριστων συναδέλφων (σειρές 2007&2008), για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από το πέρας της σχολής έως την ημεροχρονολογία του διορισμού.
Η διοίκηση της Ομοσπονδίας μας, ανέθεσε στους νομικούς της συμβούλους, να ετοιμάσουν αγωγές για την διεκδίκηση της καταβολής αποζημιώσεως για το διάστημα που μεσολαβεί από το πέρας της σχολής έως την ημεροχρονολογία του διορισμού. Η δικαστική αξίωση αφορά τόσο την οικονομική αποζημίωση του διαστήματος που μεσολάβησε από το πέρας της σχολής έως την ημεροχρονολογία του διορισμού, αλλά και την αναγνώριση του παραπάνω διαστήματος, ως πραγματική δημόσια υπηρεσία.

'Oσοι συνάδελφοι, επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δικαστική αξίωση, θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά:
α) έγγραφο με τα στοιχεία ενάγοντος και
β) το εργολαβικό δίκης.
Η αγωγή θα στοιχίσει 25€ και η αποζημίωση του δικηγόρου είναι 5% επί του ποσού που θα επιδικαστεί.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να τα συμπληρώσουν, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δικαστική αξίωση. Τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν στην Ομοσπονδία είτε ομαδικά μέσω των σωματείων, είτε ο κάθε ενάγων μεμονωμένα. Ομοίως, το ποσό (που αντιστοιχεί σε κάθε αγωγή) πρέπει να κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. με την επισήμανση «αγωγή διορισμού σωματείο … ή το ονοματεπώνυμο του ενάγων (αν πρόκειται για μεμονωμένη αγωγή)».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα δικαιολογητικά, από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, τις πρωτοβάθμιες ενώσεις ή την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.
Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, έως την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτά. Τέλος, επισημαίνουμε ότι οι παραπάνω αγωγές ισχύουν μόνο για τα εγγεγραμμένα φυσικά μέλη της Ομοσπονδίας και φυσικά δεν είναι υποχρεωτικές.

Το διοικητικό συμβούλιο βρίσκεται στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ