close
28 Μαρ 2008 242
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 27/03/2008
Αρ. Πρωτ.: 104
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062985
website: www.poyef.gr
e-mail: [email protected]
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Διανομή νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων στους εξωτερικούς φρουρούς.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση, οι ταυτότητες του προσωπικού Εξωτερικής φρούρησης είναι έτοιμες. 'Oπως ήδη γνωρίζετε η Ομοσπονδία μας, ανέλαβε την εκτύπωση των δελτίων ταυτότητας, ώστε να επιταχυνθεί η προμήθεια των ταυτοτήτων και να αποφευχθεί η επιπλέον πολύμηνη καθυστέρηση, λόγω έλλειψης κονδυλίων, διαγωνισμού, κ.α. Στο ίδιο πλαίσιο, ανέλαβε την υποχρέωση διανομής των δελτίων ταυτότητας.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, έχει ως εξής:
1. Θα αποσταλούν τα δελτία ταυτότητας στα μέλη της διοίκησης της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. και όπου αυτό δεν είναι εφικτό, στους προέδρους των σωματείων. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραδώσετε τα δελτία ταυτότητας στην διοίκηση της Υπηρεσίας, ώστε με ευθύνη του διοικητή να πραγματοποιηθεί η διανομή των δελτίων ταυτότητας.
2. Οι παραπάνω θα τα διανείμουν στο προσωπικό, δίνοντας προσοχή:
α) στην υπογραφή του δελτίου ταυτότητας από τον κάτοχο και β) την υπογραφή κατάστασης (που θα ετοιμάσετε) ότι οι κάτοχοι παρέλαβαν. Φυσικά στην κατάσταση θα υπογράφει ο κάθε συνάδελφος που θα παραλαμβάνει το δελτίο ταυτότητας.
3. Η κατάσταση, μετά το πέρας της διαδικασίας, θα παραδοθεί στην Ομοσπονδία.
4. Σε περίπτωση που κάποιο δελτίο ταυτότητας έχει λανθασμένα στοιχεία, θα παραληφθεί από τον κάτοχο του και εφόσον το επιθυμεί θα προχωρήσει σε νέα του αίτηση στην «Διεύθυνση Προσωπικού Υπουργείου Δικαιοσύνης».


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ