close
13 Νοε 2003 252
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 12/11/2003
Αρ. Πρωτ.: 245
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062982
Website: www.poyef.gr
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Εγγραφή της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Κύριοι συνάδελφοι,

Από την 07/11/03, η Ομοσπονδία μας αποτελεί μέλος της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης των δημοσίων υπαλλήλων, την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Στην συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της 07/11/03, η συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων υπερψήφισε την αίτηση εγγραφής της Ομοσπονδίας μας.
Η αποδοχή της αίτησης και η εγγραφή μας ως μέλος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποτελεί την κορυφαία καταξίωση του συνδικαλιστικού μας αγώνα ενώ συνάμα αποδεικνύει ότι η νεαρή σε ηλικία Ομοσπονδία μας, υπό την διοίκηση νεαρών σε ηλικία μελών του Δ.Σ., δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε μαχητικότητα, αποτελεσματικότητα και προοπτική από άλλες ομοσπονδίες.
Αποδεικνύει με τον πιο τρανό τρόπο, ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε οτιδήποτε, ότι η επιχείρηση υπονόμευσης του γνήσιου και αυθεντικού μας οράματος δεν είναι καλός σύμβουλος και ότι ενώ εμάς μας δυναμώνει και χαλυβδώνει περισσότερο, την ίδια στιγμή επιταχύνει την παρακμή εκείνων των συνδικαλιστών φορέων που την υποκινούν.
Το κλίμα που δυστυχώς βιώσαμε στον πολύπλευρο αγώνα μας και που επήλθε τόσο από εσωτερικές Κασσάνδρες και κακομοιριές, όσο και από όμορες συνδικαλιστικές οργανώσεις, που η συμμετοχή στα ίδια προβλήματα, στους ίδιους χώρους, στις ίδιες ανησυχίες και στις ίδιες προοπτικές θα έπρεπε μεγαλόθυμα να ενώνει παρά στενόμυαλα να διαιρεί.
Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι με το ίδιο πείσμα, αποτελεσματικότητα και ωριμότητα που διεκδικήσαμε βήμα προς βήμα την ισότιμη συμμετοχή μας στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ,αποδεικνύοντας και στην πράξη ότι οι μόνοι αγώνες που δεν κερδίζονται είναι αυτοί που δεν δίνονται, θα αγωνιστούμε για τα δίκαια των συναδέλφων μας, της υπηρεσίας μας, της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και του συνδικαλισμού ευρύτερα.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ